Nyomtatás
2019. július 01. | 06.49

Open Access megállapodás a Springer Nature kiadóval

springer

Open Access megállapodást kötött a Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központban működő Elektronikus Információszolgáltatás Nemzeti Program (EISZ) és a Springer Nature. A Springer Compact modell keretében a résztvevő intézményeknél affiliációval rendelkező levelező szerzők 2019-ben elfogadott cikkei a kiadó több mint 1850 hibrid (Open Choice) lapjában nyílt hozzáféréssel jelennek meg minden további költség nélkül. Az előfizető intézmények a publikációs díjak (APC) alól való mentesség mellett továbbra is hozzáférnek több mint 2000 Springer folyóirathoz.

A szerződés szövege az alábbi oldalon érhető el: http://eisz.mtak.hu/images/szerzodesek/SpringerNature_2018-2019.pdf

A megállapodás keretében a Springer hibrid (Open Choice) lapjaiban 2019. január 1. után elfogadásra került, konzorciumi intézményeknél affiliációval rendelkező levelező szerzők Original Paper, Review Paper, Brief Communication és Continuing Education besorolású cikkei a minden további költségek nélkül nyílt hozzáféréssel jelennek meg.

A Springer oldalán található „guide for corresponding authors” a szerzőknek szóló legfontosabb információkat tartalmazza.

Bővebb információ a kiadó honlapján

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat