Nyomtatás
2020. január 08. | 09.29

Online Web of Science tréningek januárban

clarivatewosA Clarivate Analytics szervezésében folytatódik a magyar nyelvű, online tréningsorozat. A januári témákra az alábbi hivatkozásokon regisztrálhat:

 • Folyóiratok kiválasztása az Emerging Sources Citation Indexbe
  Január 17., 10.00 – Regisztráció
  Az Emerging Sources Citation Index (ESCI) 2015-ös létrehozása óta több mint 7800 folyóiratra növekedett. Bemutatjuk a folyóiratok kiválasztására szolgáló 28 kritériumot, amelyeket a szerkesztői csapatunk a folyóiratok kiválasztására használ a Web of Science Core Collectionbe, beleértve az ESCI-re használt 24 minőségi kritériumot is.
 • Vegye kézbe az online kutatói rekordját a Web of Scienceben
  Január 20., 9.00 – Regisztráció
  Publikált már tudományos cikket? Valószínűleg rendelkezik szerzői rekorddal a Web of Scienceben. Bemutatjuk, hogyan veheti kézbe és frissítheti a saját szerzői rekordját a Publons segítségével, hogy csökkentse a szerzői félreérthetőségét, és biztosítsa munkájának és hatásának pontos ábrázolását.
 • Hozzáférés a teljes szövegekhez és az intézményi előfizetések kihasználtságának feltérképezése
  Január 27., 9.00 – Regisztráció
  Nézze meg, hogy a kutatóik hogyan használják az előfizetett folyóiratokat az egyes kiadóktól és milyen típusú cikkeket olvasnak. Megmutatjuk a Kopernio kiegészítő által kínált legfontosabb funkciókat és bepillantunk a Web of Science Kopernio Institutional Dashboardba, amely a Kopernio felhasználók által keresett teljes szövegek elemzését mutatja meg.

 

 Segítséget a regisztrációhoz és felhasználási segédletet az alábbi oldalon találhat:
https://clarivate.libguides.com/europe/hungary

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Adatvédelmi szabályzat