ProQuest próbahozzáférés
2016.04.07.

A ProQuest tudományos információszolgáltató próbahozzáférést biztosít számunkra 2016. március 1-től két hónapig a következő adatbázisokhoz:

ProQuest Central platform 30 teljes szövegű adatbázisból áll, 175 témát fed le, 22 ezer tudományos és szakmai folyóiratot tartalmaz, valamint konferencia anyagokat, munkaanyagokat, videókat, és disszertációkat. A lefedett területek: az orvostudományok, a társadalomtudományok (üzlet és gazdaság, politika, vallás, szociológia), a bölcsészet, és az interdiszciplináris és a műszaki tudományok. Az adatbázisban található általános tájékoztatást biztosító 1500 nemzetközi napi- és hetilap.

 

ProQuest SciTech Collection műszaki- és természettudományok területén 10 tudományos gyűjteményt tartalmaz: a biológiát, a mezőgazdaságot, a meteorológiát, a földtudományt, a környezettudományt, a számítástechnikát, a fejlett technológiát, az űrkutatást, a műszaki fejlődést, és az anyagismeretet. Található benne a különleges tartalom is – az amerikai és az európai szabványok.

 

Az adatbázisok az alábbi linken érhetők el az egyetem teljes területéről:

http://search.proquest.com