EBSCO e-könyvek
2015.08.10.

TÁMOP 4.2.1.C-14/1/KONV-2015-0008 pályázat keretében beszerzett e-könyvek listája
(az e-könyvek kizárólag a Kaposvári Egyetem területéről érhetőek el)


Flanagan, Simon: Handbook of Food Allergen Detection and Control
Woodhead Publishing, 2015. ISBN: 9781782420125
EBSCO azonosító: 854592
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Methven, L.-Balagiannis, D. P.-Parker, J. K.-Elmore, J. S.: Flavour Development, Analysis and Perception in Food and Beverages
Woodhead Publishing, 2015.
ISBN: 9781782421030
EBSCO azonosító: 918967
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Simpson, Benjamin K.: Food Biochemistry and Food Processing
Wiley-Blackwell, 2012.
ISBN: 9780813808741
EBSCO azonosító: 444574
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Preedy, Victor R.: Processing and Impact on Active Components in Food
Academic Press, 2015.
ISBN: 9780124046993
EBSCO azonosító: 786209
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Musselin, Christine.-Beckert, Jens.: Constructing Quality
OUP Premium, 2013.
ISBN: 9780199677573
EBSCO azonosító: 612427
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Organizational Behavior
Formátum: PDF

Hui, Y. H.: Handbook of Meat and Meat Processing
CRC Press, 2012.
ISBN: 9781439836835
EBSCO azonosító: 430555
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Vianello, Fabio-Lima, Giuseppina P. P.: Food Quality, Safety and Technology
Springer, 2013.
ISBN: 9783709116395
EBSCO azonosító: 674631
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Velíšek, Jan: The Chemistry of Food
Wiley-Blackwell, 2013.
ISBN: 9781118383810
EBSCO azonosító: 680031
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

O'Hare, Greg.-Wilby, R. L.-Sweeney, John: Weather, Climate, and Climate Change
Routledge, 2013.
ISBN: 9780130283191
EBSCO azonosító: 782961
Kategóriák: SCIENCE / Earth Sciences / Geology
Formátum: PDF;EPUB

Han, Jung H.: Innovations in Food Packaging
Academic Press, 2013.
ISBN: 9780123946010
EBSCO azonosító: 486220
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / General
Formátum: PDF

Moutinho, Luiz: The Routledge Companion to the Future of Marketing
Routledge, 2013.
ISBN: 9780415625920
EBSCO azonosító: 686232
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Organizational Behavior
Formátum: PDF

Morawicki, Rubén O.: Handbook of Sustainability for the Food Sciences
Wiley-Blackwell, 2011.
ISBN: 9780813817354
EBSCO azonosító: 422104
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Ricke, Steven C.: Organic Meat Production and Processing
Wiley-Blackwell, 2012.
ISBN: 9780813821269
EBSCO azonosító: 437662
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Bonet, S.: Boar Reproduction
Springer, 2013.
ISBN: 9783642350481
EBSCO azonosító: 565774
Kategóriák: PETS / General
Formátum: PDF

Arora, Naveen Kumar: Plant Microbe Symbiosis
Springer, 2013.
ISBN: 9788132212867
EBSCO azonosító: 632332
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Microbiology
Formátum: PDF

Kerth, Chris R.: The Science of Meat Quality
Wiley-Blackwell, 2013.
ISBN: 9780813815435
EBSCO azonosító: 566426
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Zoology / General
Formátum: PDF

Barkley, Andrew-Barkley, Paul W.: Principles of Agricultural Economics
Routledge, 2013.
ISBN: 9780415540698
EBSCO azonosító: 547228
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Sustainable Agriculture
Formátum: PDF;EPUB

Jelen, Henryk.: Food Flavors
CRC Press, 2012.
ISBN: 9781439814918
EBSCO azonosító: 405360
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Lamsal, Buddhi-Jung, Stephanie-Clark, Stephanie: Food Processing
Wiley, 2014.
ISBN: 9780470671146
EBSCO azonosító: 752702
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Boye, Joyce I.: Nutraceutical and Functional Food Processing Technology
Wiley-Blackwell, 2015.
ISBN: 9781118504949
EBSCO azonosító: 948369
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Ågren, Göran I.-Andersson, Folke: Terrestrial Ecosystem Ecology
Cambridge University Press, 2012.
ISBN: 9781107011076
EBSCO azonosító: 408848
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Ecology
Formátum: PDF

Beard, Daniel A.: Biosimulation
Cambridge University Press, 2012.
ISBN: 9780521768238
EBSCO azonosító: 443737
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Biophysics
Formátum: PDF

Walker, Lawrence R.-Shiels, Aaron B.: Landslide Ecology
Cambridge University Press, 2013.
ISBN: 9780521190527
EBSCO azonosító: 508287
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Ecology
Formátum: PDF

Lawley, Richard.-Davis, Judy.-Curtis, Laurie.: The Food Safety Hazard Guidebook
RSC Pub., 2012.
ISBN: 9781849733816
EBSCO azonosító: 519520
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Conn, P. Michael.: Laboratory Methods in Cell Biology
Academic Press, 2013.
ISBN: 9780124072398
EBSCO azonosító: 526924
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Cell Biology
Formátum: PDF

Bai, Jamuna A.-Rai, V. Ravishankar: Microbial Food Safety and Preservation Techniques
CRC Press, 2015.
ISBN: 9781466593060
EBSCO azonosító: 928244
Kategóriák: SOCIAL SCIENCE / General
Formátum: PDF

Boland, Mike.-Thompson, Abby.-Singh, Harjinder.: Milk Proteins
Academic Press, 2014.
ISBN: 9780124051713
EBSCO azonosító: 516090
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Biochemistry
Formátum: PDF

Berk, Zeki.: Food Process Engineering and Technology
Academic Press, 2013.
ISBN: 9780124159235
EBSCO azonosító: 486361
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / General
Formátum: PDF

Wiedenborner, Martin.: Mycotoxins in Foodstuffs
Springer Science and Business Media, 2013.
ISBN: 9781461487265
EBSCO azonosító: 690992
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF

Mattoso, Luiz-Duran, Nelson-Rai, Mahendra-Ribeiro, Caue: Nanotechnologies in Food and Agriculture
Springer, 2015.
ISBN: 9783319140230
EBSCO azonosító: 973947
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Tzia, Constantina.-Varzakas, Theodoros.: Food Engineering Handbook
CRC Press, 2015.
ISBN: 9781482261691
EBSCO azonosító: 906080
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Tamang, Jyoti Prakash: Health Benefits of Fermented Foods and Beverages
CRC Press, 2015.
ISBN: 9781466588097
EBSCO azonosító: 974100
Kategóriák: HEALTH & FITNESS / Diet & Nutrition / Diets
Formátum: PDF

Waltz, Christopher L.: Local Food Systems
Nova Science Publishers, 2011.
ISBN: 9781617615948
EBSCO azonosító: 367183
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Marketing / General
Formátum: PDF

Hansen, Henning Otte: Food Economics
Routledge, 2013.
ISBN: 9780415604598
EBSCO azonosító: 577336
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Commerce
Formátum: PDF;EPUB

Didier, Montet.-Ray, Ramesh C.: Microorganisms and Fermentation of Traditional Foods
CRC Press, 2015.
ISBN: 9781482223088
EBSCO azonosító: 829478
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Ötleş, Semih.: Probiotics and Prebiotics in Food, Nutrition and Health
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781466586239
EBSCO azonosító: 694537
Kategóriák: MEDICAL / Preventive Medicine
Formátum: PDF

Sheldon, Ian M.-Moschini, GianCarlo.-Carter, Colin Andre.: Genetically Modified Food and Global Welfare
Emerald Group Pub., 2011.
ISBN: 9780857247575
EBSCO azonosító: 400667
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Riviere, J. Edmond-Baynes, Ronald: Strategies for Reducing Drug and Chemical Residues in Food Animals
Wiley, 2014.
ISBN: 9780470247525
EBSCO azonosító: 835130
Kategóriák: SCIENCE / Chemistry / Toxicology
Formátum: PDF

Ramawat, Kishan Gopal.-Shivanna, K. R.-Mérillon, Jean-Michel.: Reproductive Biology of Plants
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781482201321
EBSCO azonosító: 694551
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Anatomy & Physiology (see also Life Sciences / Human Anatomy & Physiology)
Formátum: PDF

Hodson, Martin J.-Bryant, J. A.: Functional Biology of Plants
Wiley-Blackwell, 2012.
ISBN: 9780470699393
EBSCO azonosító: 451847
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Botany
Formátum: PDF

Vyas, V. S.: Low Cost, Low-tech Innovation
Routledge, 2015.
ISBN: 9780415818995
EBSCO azonosító: 905733
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF;EPUB

Farmer, Chantal: The Gestating and Lactating Sow
Wageningen Academic Publishers, 2015.
ISBN: 9789086862535
EBSCO azonosító: 947606
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF

Webster, John: Animal Husbandry Regained
Routledge, 2013.
ISBN: 9781849714204
EBSCO azonosító: 512342
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF;EPUB

Karamouz, Mohammad.: Hydrology and Hydroclimatology
CRC Press, 2013.
ISBN: 9781466512191
EBSCO azonosító: 513760
Kategóriák: SCIENCE / Earth Sciences / Hydrology
Formátum: PDF

Haghi, A. K.-Carvajal-Millan, Elizabeth.: Food Composition and Analysis
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781926895857
EBSCO azonosító: 772967
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Duram, Leslie A.: Encyclopedia of Organic, Sustainable, and Local Food
Greenwood, 2010.
ISBN: 9780313359637
EBSCO azonosító: 299624
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Sustainable Agriculture
Formátum: PDF

Palmeri, Luca.-Jørgensen, Sven Erik-Barausse, Alberto: Ecological Processes Handbook
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781466558472
EBSCO azonosító: 621496
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Ecology
Formátum: PDF

Alvarez, Susana-Villena, Julio-Kitazawa, Haruki: Probiotics
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781482206845
EBSCO azonosító: 644455
Kategóriák: MEDICAL / Pharmacology
Formátum: PDF

Samper, Juan C.: Equine Breeding Management and Artificial Insemination
Saunders/Elsevier, 2009.
ISBN: 9781416052340
EBSCO azonosító: 444867
Kategóriák: PETS / Horses
Formátum: PDF

Coles, Leah: Functional Foods
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781926895949
EBSCO azonosító: 677156
Kategóriák: MEDICAL / Preventive Medicine
Formátum: PDF

Spellman, Frank R.: Environmental Impacts of Renewable Energy
CRC Press, 2015.
ISBN: 9781482249460
EBSCO azonosító: 906040
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Real Estate / General
Formátum: PDF

Samli, A. Coskun.: International Consumer Behavior in the 21st Century
Springer, 2013.
ISBN: 9781461451242
EBSCO azonosító: 528239
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Consumer Behavior
Formátum: PDF

Vazquez, Jose Luis.-Alves, Helena.: Best Practices in Marketing and Their Impact on Quality of Life
Springer, 2013.
ISBN: 9789400758773
EBSCO azonosító: 593057
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Distribution
Formátum: PDF

Osman, Khan Towhid.: Soil Degradation, Conservation and Remediation
Springer, 2013.
ISBN: 9789400775893
EBSCO azonosító: 645925
Kategóriák: SCIENCE / Physics / Geophysics
Formátum: PDF

Veličković, Tanja Ćirković-Gavrović-Jankulović, Marija: Food Allergens
Springer Science and Business Media, 2014.
ISBN: 9781493908400
EBSCO azonosító: 804654
Kategóriák: MEDICAL / Evidence-Based Medicine
Formátum: PDF

Surry, Yves-Traversac, Jean-Baptiste-Hammoudi, Abdelhakim-Grazia, Cristina: Food Safety, Market Organization, Trade and Development
Springer, 2015.
ISBN: 9783319152264
EBSCO azonosító: 992647
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Industries / Agribusiness
Formátum: PDF

Niewold, Theo: Intestinal Health
Wageningen Academic Publishers, 2015.
ISBN: 9789076998916
EBSCO azonosító: 947605
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF

Schlegel, Rolf H. J.: Dictionary of Plant Breeding
CRC Press, 2010.
ISBN: 9781439802427
EBSCO azonosító: 295634
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Sustainable Agriculture
Formátum: PDF

Reddy, Srinivas K.-Pellegrini, Luca.: Retail and Marketing Channels
Routledge, 2013.
ISBN: 9780415540391
EBSCO azonosító: 491142
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Exports & Imports
Formátum: PDF

Meulen, Henk van der-Baudet, E. H. P.: Consumer Behaviour and Economic Growth in the Modern Economy
Routledge, 2015.
ISBN: 9781138792579
EBSCO azonosító: 923551
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Economics / Macroeconomics
Formátum: PDF;EPUB

Aland, Andres-Banhazi, Thomas: live >stock Housing
Wageningen Academic Publishers, 2013.
ISBN: 9789086862177
EBSCO azonosító: 947629
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Infrastructure
Formátum: PDF

Hoy, Marjorie A.: Insect Molecular Genetics
Academic Press, 2013.
ISBN: 9780124158740
EBSCO azonosító: 486205
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Biology
Formátum: PDF

Dasgupta, Amitava-Klein, Kimberly.: Antioxidants in Food, Vitamins and Supplements
Elsevier, 2014.
ISBN: 9780124058729
EBSCO azonosító: 518699
Kategóriák: MEDICAL / General
Formátum: PDF

Zhang, Zhihua-Moore, John C.: Mathematical and Physical Fundamentals of Climate Change
Elsevier, 2015.
ISBN: 9780128000663
EBSCO azonosító: 924900
Kategóriák: SCIENCE / Global Warming & Climate Change
Formátum: PDF

Barlow, Sue-Saltmarsh, Michael: Essential Guide to Food Additives
Royal Society of Chemistry, 2013.
ISBN: 9781849735605
EBSCO azonosító: 706455
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Foxall, G. R.: Consumer Behaviour
Routledge, 2015.
ISBN: 9781138832367
EBSCO azonosító: 923647
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Organizational Behavior
Formátum: PDF;EPUB

Kitchen, Philip J.: The Dominant Influence of Marketing in the 21st Century
Palgrave Macmillan, 2013.
ISBN: 9780230296831
EBSCO azonosító: 575006
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Marketing / General
Formátum: PDF

Rajagopal: Managing Social Media and Consumerism
Palgrave Macmillan, 2013.
ISBN: 9781137281913
EBSCO azonosító: 645660
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Organizational Behavior
Formátum: PDF

Alexander, Earl B.: Soils in Natural Landscapes
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781466594357
EBSCO azonosító: 644453
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / General
Formátum: PDF

Lowenstein, Michael W.: Customers Inside, Customers Outside
Business Expert Press, 2014.
ISBN: 9781606498965
EBSCO azonosító: 686108
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Organizational Behavior
Formátum: PDF

Helyer, Neil.-Brown, Kevin-Cattlin, Nigel D.: Biological Control in Plant Protection
CRC Press, 2014.
ISBN: 9781840761177
EBSCO azonosító: 363725
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Infrastructure
Formátum: PDF

Yoder, Jay.-Sammataro, Diana.: Honey Bee Colony Health
CRC Press, 2012.
ISBN: 9781439879405
EBSCO azonosító: 416786
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / General
Formátum: PDF

Jose, Shibu.: Invasive Plant Ecology
CRC Press, 2013.
ISBN: 9781439881262
EBSCO azonosító: 530862
Kategóriák: SCIENCE / Life Sciences / Botany
Formátum: PDF

Braun, Lesley-Cohen, Marc: Herbs and Natural Supplements
Churchill Livingstone Australia, 2015.
ISBN: 9780729541718
EBSCO azonosító: 955998
Kategóriák: MEDICAL / Alternative & Complementary Medicine
Formátum: PDF

Borém, Aluízio-Fritsche-Neto, Roberto: Biotechnology and Plant Breeding
Academic Press, 2014.
ISBN: 9780124186729
EBSCO azonosító: 601336
Kategóriák: NATURE / Plants / General
Formátum: PDF

Tzotzos, George T.-Head, Graham P.-Hull, Roger: Genetically Modified Plants
Academic Press, 2009.
ISBN: 9780123741066
EBSCO azonosító: 297053
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Baldwin, Cheryl: The 10 Principles of Food Industry Sustainability
Wiley-Blackwell, 2015.
ISBN: 9781118447734
EBSCO azonosító: 942551
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Biotechnological Innovations in Animal Productivity
Butterworth-Heinemann, 2014.
ISBN: 9780750615112
EBSCO azonosító: 876766
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF

Jones, J. Benton: Plant Nutrition and Soil Fertility Manual
CRC Press, 2012.
ISBN: 9781439816097
EBSCO azonosító: 436598
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Agronomy / Soil Science
Formátum: PDF

Dennhardt, Severin: User-generated Content and Its Impact on Branding
Springer Gabler, 2013.
ISBN: 9783658023492
EBSCO azonosító: 643431
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Organizational Behavior
Formátum: PDF

Vaclavik, Vickie-Christian, Elizabeth W.: Essentials of Food Science
Springer, 2014.
ISBN: 9781461491378
EBSCO azonosító: 672243
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Preuss, Christoph: Retail Marketing and Sales Performance
Springer Gabler, 2014.
ISBN: 9783658046293
EBSCO azonosító: 682159
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Management
Formátum: PDF

McCue, Patrick M.-Squires, Edward L.: Equine Embryo Transfer
CRC Press, 2015.
ISBN: 9781591610472
EBSCO azonosító: 959175
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF

Webster, John.-Universities Federation for Animal Welfare.: Management and Welfare of Farm Animals
Wiley-Blackwell, 2011.
ISBN: 9781405181747
EBSCO azonosító: 411812
Kategóriák: MEDICAL / Veterinary Medicine / General
Formátum: PDF

Wolfensohn, Sarah.-Lloyd, Maggie.: Handbook of Laboratory Animal Management and Welfare
Wiley-Blackwell, 2013.
ISBN: 9780470655498
EBSCO azonosító: 531640
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF

Gómez, Miguel I.-Hand, Michael S.-King, Robert Philip: Growing Local
University of Nebraska Press, 2014.
ISBN: 9780803254855
EBSCO azonosító: 921859
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Industries / Agribusiness
Formátum: PDF

Hides, Sue.-Webb-Ware, John.-Court, Jane.: Sheep Farming for Meat & Wool
CSIRO Publishing, 2010.
ISBN: 9780643092945
EBSCO azonosító: 333421
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / Animal Husbandry
Formátum: PDF

Newton, David E.: GMO Food
ABC-CLIO, 2014.
ISBN: 9781610696852
EBSCO azonosító: 862987
Kategóriák: SOCIAL SCIENCE / Agriculture & Food (see also POLITICAL SCIENCE / Public Policy / Agriculture & Food Policy)
Formátum: PDF

Oldenbroek, Kor: Utilisation and Conservation of Farm Animal Genetic Resources
Wageningen Academic Publishers, 2007.
ISBN: 9789086860326
EBSCO azonosító: 947754
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture
Formátum: PDF

Gálvez, Antonio-Pérez Pulido, Rubén-Lucas López, Rosario-Grande Burgos, María José: Food Biopreservation
Springer, 2014.
ISBN: 9781493920280
EBSCO azonosító: 875977
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science
Formátum: PDF

Verma, Meera: Energy Use in Global Food Production
Springer, 2015.
ISBN: 9783319167800
EBSCO azonosító: 966401
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Real Estate / General
Formátum: PDF

Tunick, Michael.: The Science of Cheese
Oxford University Press, 2014.
ISBN: 9780199922307
EBSCO azonosító: 657630
Kategóriák: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Agriculture / General
Formátum: PDF

Williams, Tully.: Working Sheep Dogs
CSIRO Publishing, 2007.
ISBN: 9780643093430
EBSCO azonosító: 191384
Kategóriák: PETS / Dogs / General
Formátum: PDF

Surdak, Christopher.: Data Crush
AMACOM, 2014.
ISBN: 9780814433744
EBSCO azonosító: 642755
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / Organizational Behavior
Formátum: EPUB

Birla, Madan.: Unleashing Creativity and Innovation
Wiley, 2014.
ISBN: 9781118768112
EBSCO azonosító: 643988
Kategóriák: BUSINESS & ECONOMICS / General
Formátum: PDF

Shonk, Jon: Introducing Meteorology
Dunedin, 2013.
ISBN: 9781780460024
EBSCO azonosító: 562501
Kategóriák: SCIENCE / Earth Sciences / Meteorology & Climatology
Formátum: PDF

Robson, Deborah.-Ekarius, Carol.: The Field Guide to Fleece
Storey Publishing, LLC, 2013.
ISBN: 9781612121789
EBSCO azonosító: 598775
Kategóriák: CRAFTS & HOBBIES / Weaving
Formátum: PDF